redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Větší celer - 2 vejce na tvrdo vařená - 2 vejce syrová - 25 deka brambor - 7 deka mouky - omastek na smažení - sůl. Příprava: Očištěný celer uvaříme, pak drobně rozsekáme. Přidáme k němu dvě na tvrdo vařená, rozsekaná vejce, dvě syrová vejce, rozstrouhané, dříve uvařené brambory. Přimícháme mouku, vykrajujeme karbanátky, které v horkém omastku na pánvi po obou stranách opékáme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se