Přejít na obsah

Bramborové pečínky


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 60 deka vařených brambor - 1 vejce špetka soli - 15 deka mouky - 1 vejce a strouhanku na obalování a olej na smažení.

Příprava:

Uvařené, studené brambory rozstrouháme, smícháme s moukou, solí a vejcem; zpracované těsto rozválíme na 1 cm silnou placku a z ní vykrajujeme formičkou různé tvary, smáčíme je v rozmíchaném vejci a strouhance a pečínky po obou stranách opékáme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...