redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3/4 litru čistých pšeničných otrub – 3/4 litru pšeničné mouky - 4 lžíce kukuřičné krupice – 3/4 litru mléka 4 lžíce medu nebo melasy, nebo cukru - 4 lžíce oleje – 1 1/2 prášku do pečiva - 1 lžička soli - 2 hřebíčky - 1/2 lžičky skořice - citronová kůra. Příprava: Pšeničné otruby a bílou pšeničnou mouku smícháme s kukuřičnou krupicí a s mlékem, medem, olejem, solí, tlučenou skořicí, hřebíčky, citronovou kůrou a kypřícím práškem ve 2 lžicích horké vody rozpuštěným, zpracujeme v těsto a chvíli mícháme. Pak těsto dáme do olejem vymazané chlebové formy nebo na koláčový plech silněji rozetřené péci. Pečeme velmi zvolna a prochladlý vyklopíme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se