redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 60 deka celopšeničné mouky - 20 deka hladké pšeničné mouky - 2 lžíce medu nebo cukru - 1 lžička tlučeného kmínu - 1/2 litru 36° teplé vody - půl kypřícího prášku - sůl. Příprava: Celopšeničnou a hladkou pšeničnou mouku smícháme, na teplých kamnech necháme zahřát a pak s tlučeným kmínem, kypřícím práškem, solí, medem nebo cukrem a vlahou vodou zpracujeme v pružné těsto, které dáme do máslem vymazaného kastrolu nebo chleb. formy, 1 hodinu necháme těsto ubrouskem přikryté stát a pak je při mírném ohni z v o 1 n a upečeme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se