redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: 1 porce = 2 listy hlávkového salátu, 1 arabský chléb, 2 - 3 vejce, menší cibulka, trocha strouhaného sýra /nejlépe cihla/, rostlinný olej. Příprava: Arabský chléb rozkrojíme na 2 poloviny, které opatrně rozevřeme a vložíme do nich hlávkový salát (košťálkem dolů). Na pánev nalijeme trochu rostlinného oleje a necháme jej pořádně rozpálit. Dozlatova osmažíme cibulku, na kterou přidáme 2 - 3 vejce. Vejce jsou hotová, jakmile se přestanou roztékat (asi po 2 minutkách). Pak už jen posypeme trochou strouhaného sýra a promícháme. Lžící naplníme půlky arabského chleba tak, aby vyčníval kousek listu hlávkového salátu. Autor: Kravička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se