Odesláno Leden 25, 201015 let Přísady: 1 porce = 2 listy hlávkového salátu, 1 arabský chléb, 2 - 3 vejce, menší cibulka, trocha strouhaného sýra /nejlépe cihla/, rostlinný olej. Příprava: Arabský chléb rozkrojíme na 2 poloviny, které opatrně rozevřeme a vložíme do nich hlávkový salát (košťálkem dolů). Na pánev nalijeme trochu rostlinného oleje a necháme jej pořádně rozpálit. Dozlatova osmažíme cibulku, na kterou přidáme 2 - 3 vejce. Vejce jsou hotová, jakmile se přestanou roztékat (asi po 2 minutkách). Pak už jen posypeme trochou strouhaného sýra a promícháme. Lžící naplníme půlky arabského chleba tak, aby vyčníval kousek listu hlávkového salátu. Autor: Kravička
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.