Přejít na obsah

Boby


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Mladé boby namočíme na několik hodin do měkké vody, a tu pak s nich slejeme a vaříme v jiné měkké vodě, s malou cibulkou do měkka. Potom je dáme na sítko odkapat, vhodíme je do žloutkové nebo máslové omáčky a podáváme s brambory nebo rýží.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...