redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: 14 deka mandlí - 21 deka másla - 28 deka mouky - 21 deka cukru - 1 vejce - trochu tluč. hřebíčku a skořice. Příprava: Mandle spaříme horkou vodou, oloupáme, rozstrouháme. Máslo s cukrem dobře rozmícháme, přidáme skořici, hřebíček a mandle těsto dobře vypracujeme, tence vtlačujeme do máslem potřených formiček, potřeme zavařeninou (ne až ke krajům) přiklopíme kousíčkem těsta, potřeme ušlehaným vejcem a pečeme do růžova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se