redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: 22-25 deka hladké mouky - 14 deka másla - 6 deka cukru - 2 žloutky - citronová kůra - 8 deka malinové nebo rybízové zavařeniny. Příprava: V míse umícháme máslo se žloutky, ustrouhanou citronovou kůrou a prosetým cukrem, přidáme hladkou mouku a z vláčného těsta děláme malé kuličky; doprostřed každé uděláme v mouce smočeným náprstkem nebo obrácenou vařečkou důlek. Koláčky klademe na bílý papír na plech, pomažeme bílkem a dáme ihned nebo až druhý den do mírně teplé trouby péci. Když jsou upečeny, dáme do důlků zavařeninu a koláčky urovnáme na ozdobnou misku. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se