redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: 2 bílky - 25 deka cukru - na špičku nože vanilky. Příprava: V suchém, n e m a s t n é m kotlíku šleháme sníh 5 minut, pak do něj zašleháme polovinu t t u č e n é h o, práškového cukru, vždy po dvou lžicích. Pak sníh 15 minut pilně šleháme, zlehka do něj zamícháme druhou polovinu cukru a tlučenou vanilku a dáváme jej do kornoutku s ustřiženou špičkou nebo do hvězdičkové trubičky a tlačíme na povoskovaný nebo pomaštěný plech malé pusinky nebo věnečky a pod. Sušíme je ve v 1 a h é troubě 3/4 hodiny. Možno je podávat se šlehanou smetanou nebo některým krémem místo nákypu o slavnostní příležitosti. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se