Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy: 2 bílky - 25 deka cukru - na špičku nože vanilky.

Příprava:

V suchém, n e m a s t n é m kotlíku šleháme sníh 5 minut, pak do něj zašleháme polovinu t t u č e n é h o, práškového cukru, vždy po dvou lžicích. Pak sníh 15 minut pilně šleháme, zlehka do něj zamícháme druhou polovinu cukru a tlučenou vanilku a dáváme jej do kornoutku s ustřiženou špičkou nebo do hvězdičkové trubičky a tlačíme na povoskovaný nebo pomaštěný plech malé pusinky nebo věnečky a pod. Sušíme je ve v 1 a h é troubě 3/4 hodiny. Možno je podávat se šlehanou smetanou nebo některým krémem místo nákypu o slavnostní příležitosti.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 2,8k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.