redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: 1/4 kg jemné mouky - 5 vajec - 20 deka cukru - 1 cm vanilky. Příprava: Cukr prosijeme a dáme s celými vejci do kamenného hrnku, který postavíme na plotnu do kastrolu s vařící vodou. Vejce s cukrem šleháme až by se začínalo vařiti. Pak je odstavíme z kastrolu na stůl a mícháme do zchladnutí. Za stálého míchání přidáváme mouku a roztlučenou vanilku a z kousků dobře promíchaného těsta pleteme preclíčky a dáváme je na pomazaný plech péci do žluta. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se