redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: 12 deka másla - 25 deka cukru - 30 deka hladké mouky – 3 vejce - 1/2 deka roztlučené skořice - 2 gramy amonia. Příprava: Máslo s cukrem, který jsme na sítu prosili dobře umícháme, přidáme vejce jedno po druhém, (když je jedno vejce vmícháno, pak teprve přidáme druhé a pak třetí), pak roztlučenou skořici, amonium v prášku a mouku. Těsto dobře promícháme, na stejné kousky nakrájíme a vždy ze dvou menších kousků na silnější nudli rozválených, zatočíme preclíky, dáme je na máslem potřený plech. V mírně teplé troubě preclíky pečeme a na půl zapečené potřeme rozehřátým máslem. Troubu zatím necháme zavřenu, aby z ní teplo nevyprchalo. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se