Odesláno Leden 25, 201015 let Přísady: Přípravy: 10 deka oříšků - 1 žloutek - 2 lžíce jablečného rosolu nebo malinového (nebo rybízového) - 10 deka cukru. Příprava: Cukr prosijeme a smícháme s jablečným rosolem nebo některou zavařeninou, žloutkem a ustrouhanými nebo umletými oříšky v těsto, které rozválíme na 4 mm silný obdélník. Zatím si připravíme z 15 dkg cukru, 1 bílku a 1 lžíce citronové šťávy polevu, ozdobíme jí v obdélník rozválené těsto a když poleva zaschla, ostrým nožem nakrájíme tyčky. Plech potřeme máslem, tyčky na něj ne těsně narovnáme a necháme oschnouti v mírně teplé troubě. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.