redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Příprava: 2 bílky - 14 deka cukru - 14 deka oloupaných, lískových oříšků - vanilka. Příprava: Bílky s cukrem a oloupanými, rozstrouhanými oříšky mícháme v míse 10-15 minut. Pak přidáme tlučenou vanilku a pomocí lžíce a nože s kulatou špičkou, dáváme na povoskovaný plech malé hubinky, které při m í r n é m ohni zvolna upečeme do růžova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se