redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: 15 deka oříšků nebo ořechů - 12 deka cukru - 2 bílky - 1 hřebíček - citronová kůra - 1 cm tlučené skořice. Příprava: Lískové oříšky nebo ořechy rozstrouháme a smícháme s tlučenou skořicí, hřebíčkem, citronovou kůrou, cukrovou moučkou, kterou jsme dříve proseli, a s tuhým sněhem z bílků ušlehaným. Z těstíčka děláme malé hromádky, dáváme je na máslem pomazaný a moukou vysypaný plech, urovnáme je navrchu ve vodě smáčeným nožem a ve vlahé troubě při velmi mírném ohni je upečeme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se