redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: 3 bílky - 20 deka cukru - 10 deka strouhaného kokosu 5 deka bílé strouhanky. Příprava: Z tvrdých žemlí ostrouháme kůrku a pak žemle rozstrouháme. Cukr prosijeme, dáme s bílky do kamenného hrnku, který postavíme do pánve s vařící vodou (horká voda má sahati do 1/4 hrnku). Bílky s cukrem ušleháme na sníh, pak odstavíme s ohně, mícháme do prochladnutí, pak přidáme ustrouhaný kokos a bílou strouhanku. Z těsta vykrajujeme lžičkou hromádky a dáváme je na povoskovaný studený plech, do prostředně teplé trouby péci. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se