Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy: 16 deka másla - 8 deka cukru - 6 vařených žloutků - 24 deka hladké mouky - 1 vejce na potření - 2 deka mandlí na posypání.

Příprava:

Uvařené žloutky prolisujeme. (Bílky rozsekáme a upotřebíme do zeleninových nebo houbových karbanátek.) Máslo s cukrem dobře rozmícháme, přidáme prolisované žloutky a mouku. Dobře vypracované těsto necháme v chladnu odpočinouti. Pak je rozválíme na placku, formičkou vykrajujeme kolečka, potřeme vejcem, posypeme drobně rozsekanými, dříve oloupanými mandlemi a na suchém plechu je upečeme do zlatova.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 5k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.