redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: 16 deka másla - 8 deka cukru - 6 vařených žloutků - 24 deka hladké mouky - 1 vejce na potření - 2 deka mandlí na posypání. Příprava: Uvařené žloutky prolisujeme. (Bílky rozsekáme a upotřebíme do zeleninových nebo houbových karbanátek.) Máslo s cukrem dobře rozmícháme, přidáme prolisované žloutky a mouku. Dobře vypracované těsto necháme v chladnu odpočinouti. Pak je rozválíme na placku, formičkou vykrajujeme kolečka, potřeme vejcem, posypeme drobně rozsekanými, dříve oloupanými mandlemi a na suchém plechu je upečeme do zlatova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se