Odesláno Leden 25, 201015 let Přísady: Přípravy: 16 deka másla - 8 deka cukru - 6 vařených žloutků - 24 deka hladké mouky - 1 vejce na potření - 2 deka mandlí na posypání. Příprava: Uvařené žloutky prolisujeme. (Bílky rozsekáme a upotřebíme do zeleninových nebo houbových karbanátek.) Máslo s cukrem dobře rozmícháme, přidáme prolisované žloutky a mouku. Dobře vypracované těsto necháme v chladnu odpočinouti. Pak je rozválíme na placku, formičkou vykrajujeme kolečka, potřeme vejcem, posypeme drobně rozsekanými, dříve oloupanými mandlemi a na suchém plechu je upečeme do zlatova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.