redakce Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Přísady: Přípravy: 1/10 l vody – 1/10 l citronové šťávy - 30 deka cukru. Příprava: Vodu dáme vařit do hrnečku. Do horké zamícháme 10 deka práškového cukru a necháme vařit (nemícháme) až se tvoří bublinky. Pak odstavíme s ohně, do prochladlého přidáme citronovou šťávu a ostatní cukr a z hustého těstíčka vykrajujeme různé tvary, které pokládáme na papír, práškovým cukrem posypaný a necháme je na vzduchu ztvrdnouti; pak můžeme je smáčet v rozehřáté čokoládě jako čokoládová cukrátka. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se