Přejít na obsah

Žampiony


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg žampionů - zel. petržel - sůl - muškátový květ - 1 lžíce citronové šťávy - 2 žloutky.

Příprava:

Očištěné žampiony rozsekáme a dáme na máslo dusit se lžičkou rozkrájené zelené petrželky, špetkou soli a tlučeného muškátového květu. Při dušení občas zamícháme a podlijeme troškou horké vody, aby se nepřipálily. Když jsou žampiony měkké, podlijeme je lžící šťávy citronové (nebo vinného octa) - zahustíme žloutky a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...