Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg žampionů - zel. petržel - sůl - muškátový květ - 1 lžíce citronové šťávy - 2 žloutky.

Příprava:

Očištěné žampiony rozsekáme a dáme na máslo dusit se lžičkou rozkrájené zelené petrželky, špetkou soli a tlučeného muškátového květu. Při dušení občas zamícháme a podlijeme troškou horké vody, aby se nepřipálily. Když jsou žampiony měkké, podlijeme je lžící šťávy citronové (nebo vinného octa) - zahustíme žloutky a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 6,6k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.