redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Viz příprava. Příprava: Očištěné hlavičky ryzců opereme kvapně v trojí studené vodě, dáme do kastrolu, dobře přikryjeme pokličkou a necháme je dusit na mírném ohni, až vlastní šťáva z ryzců vysmahla. Pak je dáme vychladnout a studené narovnáme do sklenic. Zatím svařili jsme vinný ocet s celými zrnky pepře, nov. koření a bobkovým listem a s t u d e n ý nalijeme do sklenic na ryzce. Hrdla sklenic obvážeme navlhčeným pergamenovým papírem a sterilisujeme je 5-10 minut. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se