Přejít na obsah

Zasmahlé ryzce v octě


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Viz příprava.

Příprava:

Očištěné hlavičky ryzců opereme kvapně v trojí studené vodě, dáme do kastrolu, dobře přikryjeme pokličkou a necháme je dusit na mírném ohni, až vlastní šťáva z ryzců vysmahla. Pak je dáme vychladnout a studené narovnáme do sklenic. Zatím svařili jsme vinný ocet s celými zrnky pepře, nov. koření a bobkovým listem a s t u d e n ý nalijeme do sklenic na ryzce. Hrdla sklenic obvážeme navlhčeným pergamenovým papírem a sterilisujeme je 5-10 minut.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...