redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Plný talíř ryzců - 5 deka másla - na špičku nože kmínu - 4 zrnka pepře. Příprava: HIavičky ryzců opereme, nakrájíme na nudličky a dáme do pánve na rozpálené máslo s tlučeným kmínem a zrnky pepře dusit. Při dušení mají být přikryté poklicí. Podáváme je jako samostatný příkrm, nebo zahustíme kyselou smetanou a 2 lžicemi mouky. Výtečné! Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se