redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 15 deka čerstvých hříbků - 3 deka másla - 1/2 cibulky - menší růžice květáku - 3 celá vejce - sůl - kmín - lžička rozkrájené zelené petrželky. Příprava: Houby očistíme, opereme, rozkrájíme na tenké, malé kousky a s ukrájenou cibulkou dáme na máslo dusiti. Květák opereme v horké vodě, na drobno rozkrájíme a přidáme se solí a tlučeným kmínem k houbám. Když jsou houby i květák změklé, vlijeme na ně rozkverlaná vejce, zlehka zamícháme, necháme asi tři minuty zapéci. Pak pokrm dáme na misku, posypeme petrželkou a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se