redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Očištěné a pokrájené houby. Příprava: Očištěné a pokrájené houby dáme zavařiti do vinného octa s bobkovým listem, hřebíčkem, na koláčky nakrájenou cibulí několika zrnky pepře a nového koření a troškou soli. Povařené houby nechme okapati, narovnáme do lahví a zalijeme octem. Koření vrstvujeme s houbami. Dvakráte po 3-4 dnech ocet slijeme, převaříme a vychladlý opět nalijeme na houby, aby lépe byly chráněny před zkažením. V octě zaváříme malé hříbky, lišky, havelky, zelinky a hlavičky ryzců. Menší houby zavaříme celé a ty větší (také t v r d é, čerstvé) rozkrojíme na dva nebo tři díly. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se