redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3/4 kg bramborů - plný talíř drobně rozkrájených syrových hub - 1 lžička tluč. kmínu - trochu soli - 6 deka másla. Příprava: S y r o v é, oloupané brambory opereme a nakrájíme na t e n k á kolečka. Do máslem vymazaného kastrolu dáme vrstvu rozkrájených bramborů, na ně vrstvu očištěných, opraných, na drobno rozkrájených hub, které maloučko posypeme tlučeným kmínem smíchaným se solí, pak dáme zase vrstvu bramborů (aby houby bramborovými kolečky byly pokryty), na ně vrstvu hub, zase je posypeme kmínem a solí a navrch dáme bramborová kolečka, posázíme kousky másla a v troubě při prostředním žáru upečeme. Houbová lahůdka je opravdovou pochoutkou a můžeme k její přípravě použít různých druhů hub nebo jen jednoho. Z václavek samotných je také znamenitá. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se