redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Plný talíř čerstvých hub - malá cibulka na špičku nože tlučeného kmínu - 4 deka másla - 1/5l mléka - 2 vejce - sůl. Příprava: Čerstvé, očištěné houby opereme ve studené vodě, drobně rozkrájíme a dáme dusiti na pánev na zrůžovělou v másle cibulku se solí a kmínem. Dusíme je na mírném ohni ve vlastní šťávě a když tato úplně vysmahla, podlívejme horkou vodou. Měkké houby zalijeme mlékem v němž byly rozmíchány vejce a houby necháme ještě zapéci. Houby můžeme dusiti jenom s tlučeným kmínem a dát na ně rozšlehaná vajíčka bez mléka. I tak jsou velmi chutné. Dušené houby nikdy neohřívejme. Dvojím zahříváním vznikají jedovaté látky v houbách. Jestli náhodou nám nějaké zůstaly, snězme je studené nebo je zužitkujme při úpravě svítků a pod. Neohřívejme! Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se