redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 40 deka celopšeničné mouky nebo jemné tluče - 2 vejce – 3/8 litru mléka - špetka soli - 1/2 kypřícího prášku. Příprava: Celopšeničnou mouku smícháme s kypřícím práškem, špetkou soli a s mlékem, ve kterém byly žloutky rozkverlány, zpracujeme v těsto, přidáme z bílků ušlehaný tuhý sníh a těsto pečeme v kastrole nebo chlebové formě máslem vymazané, asi půl hodiny. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se