redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg celopšeničné (tlučové) mouky – 1/8 l oleje nebo másla –1/6 l mléka - 5 lžic medu nebo cukru 1 lžička tluč. přebraného anýzu - 1 lžička soli - 1 kypřící prášek. Příprava: Olej smícháme s medem nebo práškovým cukrem, pak přidáme tlučený anýz, sůl, mléko, hladkou i tlučovou mouku smíchanou s kypřícím práškem a vypracujeme těsto, ze kterého děláme malé chlebíčky nebo žemle a pečeme v prostředně teplé troubě na pomaštěném plechu do zlatova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se