redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 20 deka jemné strouhanky – 1/6 l nevaře-ného mléka - 10 deka, cukru - 12 1/2 deka másla - skořice - citronová kůra - 4 vejce - 60 deka třešní. Příprava: Strouhanku navlhčíme mlékem. V míse umícháme máslo se solí, přidáme žloutky, cukr, citronovou kůru, tlučenou skořici, mlékem navlhčenou strouhanku a pak z bílků tuhý sníh. Těsto vlijeme zlehka na pekáč máslem vymazaný a strouhankou vysypaný, posázíme třešněmi, a v mírné, prohřáté troubě upečeme bubla-ninu do světle červena; prochladlou nakrájíme a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se