Přejít na obsah

Máslová bublanina s třešněmi II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 20 deka jemné strouhanky – 1/6 l nevaře-ného mléka - 10 deka, cukru - 12 1/2 deka másla - skořice - citronová kůra - 4 vejce - 60 deka třešní.

Příprava:

Strouhanku navlhčíme mlékem. V míse umícháme máslo se solí, přidáme žloutky, cukr, citronovou kůru, tlučenou skořici, mlékem navlhčenou strouhanku a pak z bílků tuhý sníh. Těsto vlijeme zlehka na pekáč máslem vymazaný a strouhankou vysypaný, posázíme třešněmi, a v mírné, prohřáté troubě upečeme bubla-ninu do světle červena; prochladlou nakrájíme a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...