Přejít na obsah

Máslová bublanina s třešněmi I


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 20 deka mouky - 15 deka másla - 15 deka cukru - 3 vejce - citronová kůra a 60 deka třešní nebo višní.

Příprava:

Cukr, máslo, žloutky a citronovou kůru třeme pilně 20 minut. Pak přidáváme po lžicích střídavě mouku a sníh z bílků. Těsto zlehka rozetřeme na pekáč, syrovým máslem vymazaný a moukou nebo strouhankou vysypaný a posázíme stopek zbavenými višněmi nebo třešněmi, a v dobře vyhřáté troubě upečeme do růžova. Prochladlou bublaninu krájíme na řezy.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...