redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 20 deka mouky - 15 deka másla - 15 deka cukru - 3 vejce - citronová kůra a 60 deka třešní nebo višní. Příprava: Cukr, máslo, žloutky a citronovou kůru třeme pilně 20 minut. Pak přidáváme po lžicích střídavě mouku a sníh z bílků. Těsto zlehka rozetřeme na pekáč, syrovým máslem vymazaný a moukou nebo strouhankou vysypaný a posázíme stopek zbavenými višněmi nebo třešněmi, a v dobře vyhřáté troubě upečeme do růžova. Prochladlou bublaninu krájíme na řezy. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se