redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: ... Příprava: Přípravy i postup při úpravě těsta je týž, jako u bublaniny s třešněmi. Místo třešní použijeme očištěných švestek. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsemsina Odesláno Srpen 14, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2018 Děkuji za recept a skvělou inspiraci. Já dělám se švestkami kefírovou podle receptu na Pomodu. Lenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se