redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Brambory, kukuřice, hrášek, 1 cibule, 250 ml smetany, strouhaný sýr (parmezán, eidam, niva),sůl. Bílý pepř, muškátový květ, drcený kmín, máslo nebo olej na vymazání. Příprava: Uvařené oloupané brambory nakrájíme na kolečka, klademe do vymazané zapékací misky, vždy prosypeme zeleninou a kořením. Dáme zapékat. Na pánvi si rozehřejeme smetanu, do které přisypáváme sýr, a necháme, až se úplně rozpustí. Ochutíme špetkou bílého pepře a muškátovým květem. Poté přelijeme sýrovou omáčku přes brambory. Trochu střseme, aby se dostala všude, a dáme zapékat, dokud se na povrchu nevytvoří hnědá krusta. Autor: P.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se