redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3 velké okurky - 3 lžíce dušené rýže – 2 lžíce tuku – 3 lžíce dušených, hub – 1 lžíce zeleného hrášku‚ 1/8 l kyselé smetany – 2 žloutky – špetka kmínu – solí – pepře – 1 lžíce mouky. Příprava: Zelené, salátové okurky oloupáme, špičku kraje seřízneme, jádra vybereme a dutou okurku naplníme touto nádivkou: dušenou rýži rozmícháme se lžicí omastku, dušenými houbami, 1 lžicí kyselé smetany, přidáme sůl, žloutky, hrášek, výše uvedené koření a lžíci mouky. Naplněné okurky potřeme na konci vejcem, přilepíme odkrojenou špičku a pak je dáme dusiti na omastek do pánve a podléváme trochou polévky a kyselé smetany, až jsou okurky měkké. Na kolečka rozkrájenými pak zdobíme mísu a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se