Odesláno Leden 24, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3 velké okurky - 3 lžíce dušené rýže – 2 lžíce tuku – 3 lžíce dušených, hub – 1 lžíce zeleného hrášku‚ 1/8 l kyselé smetany – 2 žloutky – špetka kmínu – solí – pepře – 1 lžíce mouky. Příprava: Zelené, salátové okurky oloupáme, špičku kraje seřízneme, jádra vybereme a dutou okurku naplníme touto nádivkou: dušenou rýži rozmícháme se lžicí omastku, dušenými houbami, 1 lžicí kyselé smetany, přidáme sůl, žloutky, hrášek, výše uvedené koření a lžíci mouky. Naplněné okurky potřeme na konci vejcem, přilepíme odkrojenou špičku a pak je dáme dusiti na omastek do pánve a podléváme trochou polévky a kyselé smetany, až jsou okurky měkké. Na kolečka rozkrájenými pak zdobíme mísu a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.