redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/4 l zeleného hrášku – 3 osminy litru na nudličky rozkrájené mrkvičky – 3 deka másla - 2 deka mouky – sůl – lžička rozkrájené zelené petrželky a špetka pepře. Příprava: Na tenké nudličky rozkrájenou mrkvičku dusíme na másle do změknutí. Když mrkev na půl změkla, přidáme zelený, čerstvě vyloupaný hrášek. Podléváme občas malou sběračkou polévky. Změklé zalijeme 1/4 l polévky, zaprášíme moukou a povaříme. Pak přidáme zelenou petrželku, koření, sůl a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se