Přejít na obsah

Lilek zapečený


redakce

Recommended Posts

Přísady:

4 menší lilky, sůl, 3 lžíce oleje, 4 lžíce mléka, 2 žloutky, 2 vejce, 7 dkg sýra, 15 dkg másla.

Příprava:

Lilek oloupáme, nakrájíme na silnější plátky. Osolíme, necháme přiklopený asi dvacet minut odležet. Pak jej osušíme. Na oleji opečeme na plátky nakrájené žemle. Do vymazané formy klademe vrstvu žemlí, lilek, opět žemle atd., až vyplním formu. Zalijeme směsí mléka, vajec a sýra, pokapeme máslem a dáme zapéci.

Autor:

Martin Sviták

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...