redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: 4 menší lilky, sůl, 3 lžíce oleje, 4 lžíce mléka, 2 žloutky, 2 vejce, 7 dkg sýra, 15 dkg másla. Příprava: Lilek oloupáme, nakrájíme na silnější plátky. Osolíme, necháme přiklopený asi dvacet minut odležet. Pak jej osušíme. Na oleji opečeme na plátky nakrájené žemle. Do vymazané formy klademe vrstvu žemlí, lilek, opět žemle atd., až vyplním formu. Zalijeme směsí mléka, vajec a sýra, pokapeme máslem a dáme zapéci. Autor: Martin Sviták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se