Odesláno Leden 24, 201015 let Přísady: 2 liky, 10 dkg hladké mouky, sůl, 5 dkg oleje, 3 stroužky česneku, 2 jogurty, 2 jogurty, sladká paprika. Příprava: Lilky oloupáme, pokrájíme na plátky a posolíme. Jakmile zvlhnou, obalíme je v mouce a prudce osmažíme. Osmažené plátky potřeme česnekem utřeným se solí a složíme je na sebe, aby se proležely. Po chvíli plátky rozložíme na mísu a zalijeme připraveným jogurtem. Jogurt rozmícháme, osolíme a přidáme jemně utřený česnek. Dobře promícháme a nalijeme na lilky. Povrch pokapeme olejem, v němž jsme rozpustili červenou papriku. Podáváme s chlebem. Autor: Martin Sviták
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.