redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: 1/2 kg lilku, 2 vejce, 2 lžíce strouhané housky, 5 dkg oleje, 3 dkg másla, 3 dkg mouky, protlak ze 1/4 kg rajčat, sůl, 1/4 l kyselé smetany, 1 lžička cukru. Příprava: Lilky opečeme v troubě nebo na plotně mírně ze všech stran. Když změknou, oloupáme je a vnitřek rozsekáme. Přidáme vejce, sůl, strouhanou housku. Hmotu nabíráme lžicí a klademe na rozpálený olej, na němž krokety ze všech stran opečeme. Upečené krokety narovnáme na kastrol vymayaný máslem a zalijeme omáčkou připravenou z jíšky, protlaku a smetany. Autor: Martin Sviták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se