Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

1/2 kg lilku, 2 vejce, 2 lžíce strouhané housky, 5 dkg oleje, 3 dkg másla, 3 dkg mouky, protlak ze 1/4 kg rajčat, sůl, 1/4 l kyselé smetany, 1 lžička cukru.

Příprava:

Lilky opečeme v troubě nebo na plotně mírně ze všech stran. Když změknou, oloupáme je a vnitřek rozsekáme. Přidáme vejce, sůl, strouhanou housku. Hmotu nabíráme lžicí a klademe na rozpálený olej, na němž krokety ze všech stran opečeme. Upečené krokety narovnáme na kastrol vymayaný máslem a zalijeme omáčkou připravenou z jíšky, protlaku a smetany.

Autor:

Martin Sviták

  • Zobrazení 3,1k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.