redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: 4 lilky (asi 60 dkg), 5 dkg oleje, sůl, 1 cibule, 30 dkg rajčat, 1/4 l kyselé smetany. Příprava: Lilky oloupáme, nakrájíme na tenké podélné plátky, posolíme, po chvíli osušíme, vyškrábeme semena a lilky dusíme na oleji s cibulí. Když změknou, přidáme rajčata a dusíme dále, až se rajčata rozvaří. Nakonec vmícháme kyselou smetanu. Autor: Martin Sviták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se