Přejít na obsah

Lilek dušený na smetaně


redakce

Recommended Posts

Přísady:

4 lilky (asi 60 dkg), 5 dkg oleje, sůl, 1 cibule, 30 dkg rajčat, 1/4 l kyselé smetany.

Příprava:

Lilky oloupáme, nakrájíme na tenké podélné plátky, posolíme, po chvíli osušíme, vyškrábeme semena a lilky dusíme na oleji s cibulí. Když změknou, přidáme rajčata a dusíme dále, až se rajčata rozvaří. Nakonec vmícháme kyselou smetanu.

Autor:

Martin Sviták

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...