redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy: Květák – bramborová kaše – bílá omáčka – smažená strouhanka – syrová rajská jablíčka – 1-2 na tvrdo uvařená vajíčka – sůl. Příprava: Uvaříme květák, bramborovou kaši, bílou omáčku (výhodnější je dělati toto jídlo, zbyl-li květák a kaše z minulého dne). Vymažeme nádobu, vysypeme smaženou houskou, vyložíme bramborovou kaší. Poklademe vrstvu nakrájených rajských jablíček, květáku, usekaného vajíčka a tak znova, až je nádoba plná. Navrch dáme opět bramborovou kaši a nádobu vložíme do trouby, až povrch zhnědne. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se