redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy: Květák – mouka – vajíčko – sůl – parmezán na osmažení. Příprava: Uvaříme květák, odkrojíme stonek a rozdělíme na růžičky, které obalíme v mouce, v osoleném, rozkverlaném vajíčku a strouhaném parmezánu a usmažíme do zlatova. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se