redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 malé růžice květáku – 1 větší rajské jablíčko – 1 vejce - 3 deka másla – na špičku malého nože tlučeného kmínu. Příprava: Spařený, očištěný květák d r o b n ě usekáme nebo rozemeleme, dáme dusit na rozpálené máslo a podlíváme vodou, aby se nepřipálil. Přidáme tlučený kmín, prolisované rajské jablíčko, rozmícháné vejce a odstavíme s ohně. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se