redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Květák – omáčka: půl jablka – cibule -2 lžíce másla – 1 lžička curry – 2 lžičky mouky – 1/4 l polévky – sůl. Příprava: Uvaříme květák a připravíme na něj tuto omáčku: osmažíme půl usekaného jablka a jednu malou usekanou cibuli na dvou lžicích másla, pak přidáme lžičku curry a dvě lžičky mouky. Necháme podusit, pak přilejeme asi 1/4 l polévky nebo vody z květáku, osolíme, povaříme a vlejeme na květák. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se