redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy: 1/2 malé růžice květáku - 3 deka másla - 3 deka mouky. Příprava: Květák spaříme horkou vodou, pak ještě opereme a dáme vařit do horké vody. Uvařený květák prolisujeme nebo velmi drobně rozsekáme. Z másla a mouky připravíme žlutou jíšku, zalijeme vodou, ve které jsme květák vařily a omáčku vaříme; pak do ní vmícháme upravený květák a dáváme batoleti. Jako příkrm dáváme uvařenou prolisovanou rýži. Chceme-li v této úpravě květák podávat d o s p ě 1 ý m, můžeme uvařený květák na větší kousky rozkrájený vložit do omáčky, kterou okyselíme 1/8 l kyselé smetany. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se