redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: 1 litr mladých kukuřičných zrn, 1/8 l mléka, 2 vejce, 5 dkg másla, asi 15 dkg oleje, mouka, sůl, pepř. Příprava: Z nezralých klasů mladé kukuřice odtrhneme zrna a na mlýnku umeleme. Rozšleháme vejce a postupně k nim přimícháváme umletou kukuřici, máslo a nakonec mléko. Vmícháme tolik mouky, aby těstíčko bylo husté jako na kapání. Osolíme je a opepříme. Do rozpáleného oleje vkládáme po lžíci zeleninového těsta a po obou strnách je osmažíme. Podáváme s bramborem. Autor: Martin Sviták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se