redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: 8 klasů kukuřice, 10 dkg másla, sůl, citrón. Příprava: Kukuřici zbavíme listenů a vláken, vložíme do vroucí, mírně osolené vody a zvolna vaříme podle zralosti a jakosti 45-60 minut. Pak ji ocedíme, narovnáme na talíř, podáme k ní čerstvé máslo, případně čtvrtku citronu. Autor: Martin Sviták Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se