redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg chřestu - špetka soli - 2 vejce - 5 deka másla - 2 deka bílé strouhanky. Příprava: Zevní slupku chřestu pod hlavičkou nožíkem sloupneme, opereme a pak vždy čtyři výhonky lehce svážeme, aby se chřest dobře překládal a dáme jej do horké vody na 10 až 15 minut povařit. Uvařený chřest dáme okapati, rozvážeme jej, upravíme na mísu a posypeme na tvrdo uvařenými vejci, (bílky drobně rozsekanými a prolisovanými žloutky) a na másle 1 minutu do žluta osmahlou strouhankou. Můžeme strouhanku nebo vejce vynechat a chřest podávati jenom s jedním z nich. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se