redakce Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 40 deka chřestu - 4 deka másla - 4 deka mouky – 1/8 l kyselé smetany - zelená petrželka. Příprava: Do půl litru horké vody vložíme oloupaný, do malých otýpeček lehce svázaný chřest a vaříme 10-15 minut. Uvařený dáme na talíř. Vodu, ve které jsme chřest vařili, zahustíme jíškou z másla a mouky připravenou a necháme povařit. Pak přidáme rozkrájenou zelenou petrželku, kyselou smetanu a uvařený chřest a sůl a ihned jej podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se